Back to overview

THE GREENERY SLUIT KETENPARTIJEN AAN OP SUPPLY CHAIN PORTAL

 

.... een internationaal groente- en fruitbedrijf, welke een compleet dagvers assortiment groente, fruit en paddenstoelen levert en distribueert aan (internationale) supermarkten, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie.

 

Automatisch inplannen van tijd-slots voor ontvangsten.

Leveranciers en carriers kunnen in de Portal een slotbooking inplannen voor het lossen (en laden) van zendingen bij de logistieke operaties.

Door een slimme tijds- en capaciteitsplanning, wordt de logistieke operatie geheel automatisch zo efficiënt mogelijk ingepland. Dit voorkomt piektijden in de logistieke operatie.

De logistieke operatie verkrijgt een duidelijk en accuraat beeld over welke zendingen, wanneer en waar worden ontvangen.

De Portal dirigeert het Yard Management en de Dock Scheduling. Dit voorkomt congestie en wachttijden.

 

Control Tower voor Outbound transporten.

Transporten worden (op basis van business rules) aan de juiste carriers aangeboden.

De afleveradressen / klanten worden op de hoogte gebracht van de inhoud van het transport en van het geplande aflevertijdstip. 

De voortgang van het transport wordt bewaakt. Er is Track and Trace. Bij eventuele vertragingen worden de afleveradressen / klanten op de hoogte gebracht.

De transportdocumenten zijn gedigitaliseerd (E-cmr, B/L). 

De goederenoverdracht aan het afleveradres / klant wordt geadministreerd. Eventuele gebreken kunnen via de App worden gemeld.