Supply Chain Portal

Retail - Webshop - Groothandel - Producent - Carrier

Terug naar overzicht

Supply Chain Portal MODULES

 

Sourcing
Alles voor sourcing. Van de leverancierskeuze, het sampletraject, het vaststellen van artikelgegevens, generieke contractafspraken tot de geschreven inkooporder, wordt overzichtelijk gemanaged. Suppliers en Buying agents in China, India (+ nog 16 landen) aangesloten.

 
Buying
Alles voor de afstemming over inkooporders. Wijzigingsvoorstellen en afwijkingen worden overzichtelijk bijgehouden. Er is een duidelijk overzicht van de status van de inkooporders, inclusief OTB. Inclusief het afroepen van orders uit raamcontracten. EDI berichten kunnen geïmporteerd en geëxporteerd worden.  Het inkoopproces wordt van A tot Z gemanaged.

 
Inbound Logistics
Maximale onzekerheidsreductie, van het bewaken van de voortgang van productie, tot de ex-factory date. Van het op de juiste wijze samenstellen, consolideren en shippen van zendingen, tot het berekenen en bewaken van de ETA. SSCC labels worden geprint, er is volledige Track & Trace, bij Sea, Road & Air. Er zijn duidelijke overzichten van de komende inbound flow. En er is een tijd- en capaciteitsplanning van de inbound per flow type.

 
Slotboeking
Geen wachttijden en piektijden meer. Leveranciers en Carriers kunnen zelf een slot boeken voor het afleveren van zendingen bij de logistieke operaties. Door een automatische tijd- en capaciteitsplanning wordt de logistieke operatie zo efficiënt mogelijk belast. Naast de planningsfunctionaliteit is er Yard Management en Dock management.

 
Outbound Logistics
Zendingen naar winkels, of consumenten. Direct van Supplier of vanuit een logistieke operatie. Deze module voorziet in Track & Trace, leverstiptheidsbewaking en probleemafhandeling.

 
Reverse Logistics
Zicht op de retourketen. Retouren van consument of winkel, naar logistieke operatie, leverancier of reparateur. Incidentele of massa retouren. Deze module geeft volledig en actueel inzicht in alle retourstromen. Er is lekbewaking, doorlooptijden worden bewaakt en incidenten worden gesignaleerd.

Finance
Veel minder administratief werk. Via selfbilling worden leveranciersfacturen automatisch gegenereerd.