VACATURES

WIE ZIJN WIJ?

We zijn een jong en enthousiast team van professionele specialisten. We zijn gepassioneerd, nieuwsgierig, analytisch en streven ernaar om voorop te lopen op het gebied van supply chain. We hebben een collegiale en informele sfeer en zitten in hartje centrum, in de Beurs van Berlage aan het Damrak in Amsterdam.

Incore Software heeft een leidende rol in de supply chain wereld. Wij werken voor klanten zoals Bol.com, Jumbo supermarkten, Foot Locker en Suit Supply. Deze klanten ga je helpen om meer inzage te krijgen in en controle te krijgen over hun totale supply chain. Wij halen energie uit het gezamenlijk met de klant oplossen van complexe logistieke problemen, en bieden jou de kans om je snel te ontwikkelen en te groeien tot je volle potentieel.

(JUNIOR) SUPPLY CHAIN ANALIST

Als Supply Chain Analyst ben jij samen met collega’s de schakel tussen onze klanten en onze supply chain oplossingen. Je neemt deel aan ontwerp sessies bij de klant waarin we de supply chain analyseren en knel- en verbeterpunten vertalen naar oplossingen in onze software. Je draagt bij aan de functionele specificatie waarmee onze technische collega’s aan de slag gaan.

Lees meer
(JUNIOR) FUNCTIONAL DESIGNER

Als Functional Designer ben jij samen met collega’s de schakel tussen onze klanten en onze software oplossingen. Je neemt deel aan ontwerp sessies bij de klant waarin we business vraagstukken vertalen naar gebruiksvriendelijke software oplossingen. Je draagt bij aan de functionele en technische specificatie waarmee onze developers aan de slag gaan.

Lees meer
SOFTWARE ENGINEER

Als Software Engineer bouw je mee aan onze applicatie die o.a. bij Bol.com in bedrijfskritische processen gebruikt wordt. We bieden hierbij technisch uitdagend werk wat je alleen of samen met de andere software engineers uitvoert.

Lees meer
ACHTER DE SCHERMEN