Sales Representative

 

Wat we zoeken:

Incore groeit en zoekt daarom een enthousiaste Sales Representative. Beschik je over goede sociale vaardigheden, gecombineerd met inhoud (HBO of WO) op het gebied van supply chain of logistiek? Maak en onderhoud je gemakkelijk contacten? Vind je het leuk om presentaties te geven, op vakbeurzen en bij seminars aanwezig te zijn? En beschik je over een sales drive? Dan is deze functie echt iets voor jou!

 

Waar kom je te werken:

Incore Software is een softwarebedrijf gelegen in hartje Amsterdam. Op een steenworp afstand van het Centraal Station vind je ons kantoor, in de Beurs van Berlage. Hier werken we met ons team van 30 specialisten aan de Supply Chain Portal om zo onze klanten logistieke inzage te geven. We hebben een leidende rol in de Supply Chain en bedienen klanten zoals: Bol.com, Jumbo supermarkten, Foot Locker en Suit Supply.

Wij halen energie uit het gezamenlijk met de klant oplossen van complexe logistieke problemen en bieden jou de kans om je te ontwikkelen. We zijn een jong en ambitieus team en werken graag op een hoog niveau met elkaar samen, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens en na werktijd.

 

Wat worden je werkzaamheden:

·       Prospects werven    

.       Contact onderhouden met prospects

·       Presentaties geven

·       Deelnemen aan seminars en beurzen

·       Rapportering over voortgang

 

Over welke eigenschappen en vaardigheden moet je beschikken?

·       HBO of WO opleiding in een relevante richting

·       Goede sociale vaardigheden met een sales drive

·       Nederlands en Engels spreken, lezen en schrijven

·       Affiniteit met logistiek of supply chain

·       Representatief en collegiaal

 

Ben jij de Sales Representative die we zoeken? Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Sollicitaties graag t.a.v. Irene Mulder naar officemanager@incore.nl.